Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Το Πρώτο Κλάμα…


Δεν θεωρώ πως το να γίνεις μάνα είναι το μόνο σημαντικό πράγμα για μια γυναίκα. Χωρίς αυτό  να σημαίνει ότι δεν είναι υπέροχο. Το να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο είναι εξίσου σημαντικό. Το να αφοσιωθείς σε κάτι που δίνει χαρά σε κάποιους, όπως πχ φιλανθρωπία ή το να κάνεις μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και αγάπη από το κοινό είναι και αυτά πολύ σημαντικά. Και πιστεύω πως κάθε γυναίκα έχει τα δικά της πιστεύω, τις δικές της προσδοκίες και τα δικά της θέλω. Κάθε γυναίκα έχει τις επιλογές της και την δική τύχη! Εγώ είμαι μια γυναίκα που μέσα στο σχέδιο ζωής της  είχε, και το τυχερό της ήταν, να αποχτήσει ένα παιδάκι!

Για μένα η εγκυμοσύνη και ο τοκετός μου ήταν μια απόλυτα φανταστική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ πως μετά από τη δική μου ιστορία θα κλάψω και θα συγκινηθώ τόσο πολύ βλέποντας τις ιστορίες άλλων γυναικών…γυναικών από μακρινά μέρη…διαφορετική γη…και μεγαλωμένες με άλλη κουλτούρα. Το ντοκιμαντέρ για το οποίο σας μιλάω έχει τίτλο Le Premier Cri…Το Πρώτο Κλάμα…είναι το θαύμα της μητρότητας! Ένα θαύμα της φύσης…
Οι  διαφορετικές ιστορίες γυναικών που βιώνουν η καθεμία τους ξεχωριστά έναν φυσιολογικό τοκετό περιγράφοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, σε συνδυασμό με το καλογυρισμένο υλικό του ντοκιμαντέρ είναι αυτά που με συνεπήραν….αξίζει να το δείτε.
Όσες από εσάς νιώθετε φόβο και άγχος στην σκέψη της γέννας, αυτό δεν πρέπει να το χάσετε…κάθε γυναίκα είναι γεννημένη να βιώσει τον δικό της τοκετό. Όποια και αν είσαι…όπου και αν γεννήθηκες….αν όλα πάνε καλά δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Το πρώτο κλάμα είναι αυτό που θα σε ανταμείψει για τον πόνο σου.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/01/le-premier-cri-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περιμένω τα σχόλιά σας! :)

Ταξιδεύοντας με το λεωφορείο για έναν υπέροχο λόγο…

Πάντα όταν ταξιδεύω με πιάνει ένα άγχος. Από το προηγούμενο βράδυ που φτιάχνω βαλίτσες και σκέφτομαι αν έχω πάρει όσα χρειαζόμαστε ή ...