Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Θα κάνουμε τελικά πάρτι γενεθλίων!!!

Έφτασε ο καιρός να κάνουμε στο μωρουλίνι μας το πρώτο του πάρτι γενεθλίων!!! Αρχικά είχα πει πως δεν θα κάνω πάρτι. Θα έφτιαχνα μία τούρτα και θα σβήναμε οικογενειακώς τα κεράκια. Μετά ήρθαν τα γενέθλια της μικρής Σοφίας που διοργάνωσε η μαμά της η Ράνια. Ο Αλέξανδρος εκστασιάστηκε με τα παιδάκια. Δεν τον έπαιζαν φυσικά καθότι μεγαλύτερα αλλά και μόνο που στο χώρο υπήρχαν παιδιά νομίζω ότι του ήταν απολαυστικά αρκετό!
Με το Βασίλη κάναμε σαν χαζοχαρούμενοι που ο γιος μας μπουσουλούσε τρέχοντας για να πάει στο παιδικό δωμάτιο της Σοφίας, όπου τα άλλα παιδάκια πηδούσαν, φώναζαν και έπαιζαν όλα μαζί!!! Χωνότανε και αυτός ο μικρούλης να δει…
Έτσι αποφάσισα να κάνω και εγώ το πρώτο παρτάκι του γιού μας. Ναι αλλά αφού το κάνω θα το κάνω και με μεράκι!!! Έψαξα λοιπόν στο ιντερνέτ για ιδέες και βρήκα πως στο εξωτερικό ακόμα και τα πάρτι έχουν θέμα!!! Ο ναι…όπως η βάφτιση έτσι και τα πάρτι.
Μετά από ωρίμου και πολυήμερης σκέψεως κατέληξα πως το πάρτι μας θα έχει θέμα το ΝΕΜΟ…το αγαπημένο μας παιδικό με Βασίλη.
Έψαξα και βρήκα διάφορες τούρτες με θέμα το Νέμο…καλά ε…υπάρχουν απίστευτα πράγματα!!!
Μετά ψάχνοντας για έξυπνες ιδέες για τον μπουφέ και τη διακόσμηση βρήκα διάφορα που ταιριάζουν στο θέμα μας…
Για να μην σας κουράζω όμως θα βγάλω φωτογραφίες και πληροφορίες σε λίγες μέρες που όλες οι σκέψεις μου θα έχουν γίνει πράξεις!!!
Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περιμένω τα σχόλιά σας! :)

Ο Βασιλιάς Κορονοϊός της Γιώτα Στανελούδη με εικονογράφηση δική μου... κυκλοφορεί ελεύθερα online!!!

Σε περίοδο καραντίνας η  Γιώτα Στανελούδη , παιδαγωγός, έγραψε αυτό το υπέροχο παραμύθι για να εξηγήσει στην κόρη της τι ζούμε το τελευ...